Inter Green

Bij Don Manders werken we met verven van Inter-GreeN Duurzame Verven. Dit zijn verfproducten waarbij de verf wordt gemaakt met deels herwonnen grondstoffen uit restverf in combinatie met nieuwe grondstoffen. Het resultaat is een hoogwaardige superkwaliteit dekkende verf.

Deze duurzame verfproducten zijn makkelijk te verwerken en kennen een lange levensduur. Dit betekent ook een langere levensduur van het materiaal dat door de Inter-GreeN Paint-producten wordt beschermd. De duurzaamheidsdoelstelling beperkt zich namelijk niet alleen tot het ontwikkelen van duurzame verfproducten. Ook de langetermijneffecten van de verfproducten, zoals het verlengen van de levensduur van middelen en bouwwerken, verdient onze aandacht.

De Inter-GreeN muurverf is in 1750 kleuren leverbaar. De 18 kleuren uit de Inter-GreeN Basics Line staan symbool voor de schoonheid van de natuur.

De filosofie achter de ontwikkeling van deze hernieuwbare duurzame verven is dat hulpbronnen voor de ontwikkeling van chemische producten steeds beperkter worden. Fossiele grondstoffen zijn eindig, daarom vraagt de markt meer en meer om duurzame producten. Maatregelen als het gebruik van hernieuwbare (groene) grondstoffen, het beperken van afvalstromen en het efficiënter omgaan met vrijgekomen energie, dragen bij aan het verduurzamen van chemieprocessen.