Decoratief

Over dit project

Decoratief stuc/schilderwerk
Tegenwoordig proberen we door middel van oa decoratieve technieken allemaal iets bijzonders te creëren in onze woonkamer, winkel of etalage. Wij volgen met enige regelmaat workshops om ons met deze trends te kunnen onderscheiden. Of het nu gaat om betonlook, magneetverf, glow in de dark, ICE Artallic of iets anders speciaals, wij verzorgen het voor u.

Semcolori
Semcolori is een naadloze beton stuc, vanaf 1mm waterdicht en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Deze stuc kan aangebracht worden in de natte hoeken van de douche cabine, op aanrecht of tafelbladen en zelfs vloeren behoren tot de mogelijkheden.

Pandomo
Pandomo is een minerale cement gebonden pleister die eruit ziet als beton look of lei steen. U creëert een unieke naadloze wand die zeer natuurlijk aanvoelt.

Brander Stuco mat
Brander Stuco mat is een 2 lagig systeem met fluweel zachte uitstraling die natuurlijk in verschillende kleuren verkrijgbaar is.

ICE
ICE is een decoratieve verftechniek met minuscule glaspareltjes waardoor een sei transparant diepte effect gecreëerd wordt. Er is keuze uit ICE Originals en de ICE Specials.
Het product is uitstekend geschikt voor in de badkamer of als achterwand van de keuken of natuurlijk als eye catcher op een toonbank.

Artallic
Artallic is een metallic muurverf die een zeer stijlvolle afwerking van uw woonkamer of winkel. Door de metallic deeltjes ontstaat een prachtig diepte effect.