Schilderwerk

Schilderwerk

Voor zowel het interieur als het exterieur bent u bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u graag over de beste behandeling voor de te behandelen ondergronden. Van hout, metaal, beton of steen. Een stralend eindresultaat is het enige wat telt.

Lakwerk interieur/exterieur

Uw schilderwerk wordt vakkundig onder handen genomen en met uiterste zorg behandelt met uitsluitend top producten. Een technisch- en kleur advies vooraf is hierbij vanzelfsprekend. De applicatiemethode kan zowel traditioneel met de kwast of roller, maar ook door middel van airless spuittechniek.

Houtrot

Houtrot is een nachtmerrie voor iedere huizen bezitter. Wij zijn uitstekend in staat iedere vorm van houtrot te herstellen met uitsluitend de beste epoxys. In overleg kunnen we zelfs tot vervanging van het houtwerk overgaan door gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk.

Airless texwerk

Glad werk kan op verschillende manieren uitgevoerd worden. Airless spuitwerk is een applicatiemethode die wij u ook kunnen bieden. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Glas zetten

Om de lijntjes kort te houden verzorgen wij ook het plaatsen van alle glassoorten, of het nu gaat om isolatieruiten die lek zijn of  beschadigde ruiten. Ook hierin kunnen wij u ontzorgen.

Inter-GreeN

Bij Don Manders werken we onder andere met verven van Inter-GreeN Duurzame Verven. Dit zijn verfproducten waarbij de verf wordt gemaakt met deels herwonnen grondstoffen uit restverf in combinatie met nieuwe grondstoffen. Het resultaat is een hoogwaardige superkwaliteit dekkende verf.

Deze duurzame verfproducten zijn makkelijk te verwerken en kennen een lange levensduur. Dit betekent ook een langere levensduur van het materiaal dat door de Inter-GreeN Paint-producten wordt beschermd. De duurzaamheidsdoelstelling beperkt zich namelijk niet alleen tot het ontwikkelen van duurzame verfproducten. Ook de langetermijneffecten van de verfproducten, zoals het verlengen van de levensduur van middelen en bouwwerken, verdient onze aandacht.

 

De Inter-GreeN muurverf is in 1750 kleuren leverbaar. De 18 kleuren uit de Inter-GreeN Basics Line staan symbool voor de schoonheid van de natuur.

De filosofie achter de ontwikkeling van deze hernieuwbare duurzame verven is dat hulpbronnen voor de ontwikkeling van chemische producten steeds beperkter worden. Fossiele grondstoffen zijn eindig, daarom vraagt de markt meer en meer om duurzame producten. Maatregelen als het gebruik van hernieuwbare (groene) grondstoffen, het beperken van afvalstromen en het efficiënter omgaan met vrijgekomen energie, dragen bij aan het verduurzamen van chemieprocessen.