Stucwerk

Stucwerk

U kunt bij ons terecht voor al uw stucwerk, voor zowel binnen als buiten. Of het nu gaat over wanden of plafonds, lijsten of ornamenten, glad of spachtelputz u bent bij ons aan het juiste adres.

Wanden en plafonds ‘tex klaar’

‘Tex klaar’ stucwerk is een gladde afwerking voor wanden en plafonds. Na deze behandeling kunnen de wanden of plafonds geschilderd of gespoten worden met latex verf.

Raap laag

Steense muren worden met een gips laag ven 5 mm tot 25 mm bewerkt tot strakke rechte muren waarop de volgende bewerking kan worden aangebracht.

Sierpleister

Sierpleister is een kunsthars gebonden product die in een gewenste kleur en grofte (meestal spachtelputz) op de raap laag kan worden aangebracht. Dit natuurlijk altijd in binnen/buiten kwaliteit. Voor buiten behoren de specialistische sierpleisters ook nog tot de mogelijkheden.

Spack spuitwerk

Spack spuitwerk is een korrelige witte afwerking die meestal in de nieuwbouw gebruikt wordt, maar kan natuurlijk ook in iedere andere situatie gebruikt worden zoals het aan helen van een bestaande naar een nieuwe ruimte. Ook dit kan door ons verzorgd worden.

Dunpleister

Wanneer de nieuwbouw “behang klaar” wordt opgeleverd, is deze ondergrond totaal niet geschikt voor texwerk. Wij zijn in staat door middel van de inzet van onze spuit apparatuur om op een relatief goedkope manier de wanden verder te bewerken tot “tex klaar”.

Lijsten

Ook het aanbrengen van voorgevormde lijsten of ornamenten van kunststof of gips behoort tot de mogelijkheden, maar natuurlijk ook de authentieke handgetrokken lijst of platte plint.